Κατασκευή e-shop

eshops
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops) έχουν εκτοξευθεί σε αριθμό τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν εκατομμύρια είδη διαφορετικών e-shop. Έτσι, υπάρχουν και χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα σαν το δικό σας.

Γιατί όμως θα πρέπει κάποιος να αγοράζει από εσάς, αντί του ανταγωνισμού; Οι απαντήσεις είναι εύκολες, αλλά είναι δύσκολο να εφαρμόστουν σωστά.

Πρώτον, αυτό που πρέπει να εξετάσουμε είναι αν οι επισκέπτες (υποψήφιοι πελάτες) αισθάνονται άνετα όπως όταν βρίσκονται στο φυσικό σας κατάστημα.

Η δεύτερη προϋπόθεση, και εξίσου σημαντική για το σχεδιασμό του e-shop, είναι η χρηστικότητα. Η πλειοψηφία των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας ξέρει τι θέλει και το θέλει γρήγορα.

Ένα e-shop πρέπει να δείχνει στον υποψήφιο πελάτη ό, τι αυτός θέλει με τον τρόπο που αυτός θα ήθελε να το δει.

Αφού ο πελάτης επιλέξει, θα πρέπει να είναι σε θέση να το παραγγείλει γρήγορα και εύκολα!

Η ασφάλεια σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα παίζει καταλυτικό ρόλο για τις αγορές μέσα από την ιστοσελίδα σας! Για να αισθανθεί και ο επισκέπτης πιο ασφαλής θα πρέπει να του παρέχεται η σιγουριά και η εχεμύθεια ότι η ιστοσελίδα σας συνδέεται με την τράπεζά σας, έτσι ώστε και αυτός να απαλλαγεί από τον όποιο φόβο της on-line αγοράς.

Για εμάς, στην Refer, η κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ισούται με την αρχή μιας σημαντικής και μακροχρόνιας συνεργασίας, ικανοποιώντας τον πελάτη μας κάθε μέρα και περισσότερο, παρέχοντας καθημερινή υποστήριξη!

Δημιουργούμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όσο εύκολο θα το ήθελε ο πελάτης και άλλο τόσο εύκολο όσο θα το ήθελε ο διαχειριστής του, κάνοντας του την ζωή πιο εύκολη και την επιχείρησή του και πάλι κερδοφόρα!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλέστε μας στο 217-7111102 για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας!

Εναλλακτικά, στείλτε μας ένα e-mail στο contact@refer.gr!

Refer Web Agency

Επικοινωνήστε μαζί μας